facebook

reklama

a reklama nem elsősorban napi, recens aktualitásokat tárgyal, hanem a reklámproduktumok különféle halmazait elemezgeti változó, sokszor igen szubjektív, alkalmanként szakmai, de legfőképp egyfajta antropológiai attitűdből. van benne némi reklámszakma, edukációs szándék, de leginkább kultur/vizuálantropológiai vetület, jórészt ökörködés és vállaltan (ál)tudományoskodó (új "tudományág", a reklámantropológia paradigmájával eljátszadozva) magyarázatok, és végletesen szubjektív megjegyzések formájában. fiúblogja, az adakta, a logóra kattintva érhető el. mindkét blog szülőhelye a boldog emlékezetű napielet.hu blogmagazin, béke poraira.

Címkék

absolut (2) afrika (1) aids (3) állat (1) ambient (2) amerika (1) angyal (5) art (1) bacardi (2) biztosító (1) bor (20) büdös (5) buenos aires (1) dinoszaurusz (1) dohányzás (1) dugó (1) dugóhúzó (2) egér (1) ejtőernyő (1) fing (2) foci (2) fog (1) freud (1) gitár (2) hitler (1) horror (1) isten (1) japán (1) jesszus (3) jézus (1) kéz (1) kocsma (4) koton (4) krampusz (3) kuba (1) kutya (1) láb (1) lichtenstein (1) madár (1) meleg (1) múzeum (5) (6) ördögűző (1) orosz (2) papok (1) pezsgő (3) picasso (1) pisi (2) politika (1) reklámantropológia (5) reklámegyezés (12) rum (5) skót (2) smirnoff (2) sör (38) sörnyitó (2) sport (3) szagos (5) száj (1) szex (6) szovjetúnió (1) tánc (1) telefon (1) temetés (4) tequlia (1) thai (1) van gogh (1) viszki (9) vodka (10) zene (1) zoo (5) Címkefelhő

a bél színe és a bika vére

 

maradva a borkommunikáció élvezeti megközelítésénél, nem maradhat ki az egyik leghálásabb téma, a már emlegetett gasztronómiai viszonylat. az étkezés és a borivás hosszú, elnyújtott élvezete tényleg a bornépek sajátja.

hogy a világ is elhiggye, hogy nem pálinkanép vagyunk, annak a társadalmi mentalitás és a gazdasági helyzet változása alapfeltétele, de a m. gasztronómia és borkultúra együttes, sok munkával, tanulással és (nem jellemző) alázattal járó fejlesztése a lehetősége.

mert mihez is iszunk bort, s milyet?
húsokhoz mindenképp. főszabály: színre színt, vöröshöz vöröset, vérre vért.

reklama: greatwithmealsreklama: husreklama: husevoreklama: sonkahozreklama: togy

(heniál, mondaná picasso-papa)

meg sajthoz. vöröset szigorúan, s az étkezés legvégén (esetleg magában, csak úgy az ízéért)

reklama: sajthoz

reklama: sajtksara(ez az az emlegetett bekaa-völgyi bor)

s bár a mediterrán menüben a pasta a főfogás (az antipasti, pld a hús) előtt szerepel, amolyan függelénként említsük meg: vörössel ezt is.

reklama: pastahoz

reklama: tesztaval
(hogy a dugóhúzó-asszociációkat is kiegészítsük...)

 

bor10                                                                                                        bor12

 

 

Címkék: bor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklama.blog.hu/api/trackback/id/tr612695983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása