facebook

reklama

a reklama nem elsősorban napi, recens aktualitásokat tárgyal, hanem a reklámproduktumok különféle halmazait elemezgeti változó, sokszor igen szubjektív, alkalmanként szakmai, de legfőképp egyfajta antropológiai attitűdből. van benne némi reklámszakma, edukációs szándék, de leginkább kultur/vizuálantropológiai vetület, jórészt ökörködés és vállaltan (ál)tudományoskodó (új "tudományág", a reklámantropológia paradigmájával eljátszadozva) magyarázatok, és végletesen szubjektív megjegyzések formájában. fiúblogja, az adakta, a logóra kattintva érhető el. mindkét blog szülőhelye a boldog emlékezetű napielet.hu blogmagazin, béke poraira.

Címkék

absolut (2) afrika (1) aids (3) állat (1) ambient (2) amerika (1) angyal (5) art (1) bacardi (2) biztosító (1) bor (20) büdös (5) buenos aires (1) dinoszaurusz (1) dohányzás (1) dugó (1) dugóhúzó (2) egér (1) ejtőernyő (1) fing (2) foci (2) fog (1) freud (1) gitár (2) hitler (1) horror (1) isten (1) japán (1) jesszus (3) jézus (1) kéz (1) kocsma (4) koton (4) krampusz (3) kuba (1) kutya (1) láb (1) lichtenstein (1) madár (1) meleg (1) múzeum (5) (6) ördögűző (1) orosz (2) papok (1) pezsgő (3) picasso (1) pisi (2) politika (1) reklámantropológia (5) reklámegyezés (12) rum (5) skót (2) smirnoff (2) sör (38) sörnyitó (2) sport (3) szagos (5) száj (1) szex (6) szovjetúnió (1) tánc (1) telefon (1) temetés (4) tequlia (1) thai (1) van gogh (1) viszki (9) vodka (10) zene (1) zoo (5) Címkefelhő

ha leiszod magad, attól már művész vagy?

 

maradva még a borivás és artisztikum viszonylatánál, essék szó 1 amúgy általában nem túl örömteli fejleményről. a vörösbor foltot hagy, nem is akármilyet. a következmények enyhítésére kocsmakörülmények között tényleg nem tudok jobb módszert, mint a hidegvíz+só metodikát. hacsak nem fejlesztjük tovább a foltot alkotássá. festmények vörösborral a fehér ingre, s otthon is mindenki nagyon örülni fog neki.

reklama: muv

 

 reklama: fest1

 reklama: fest2reklama: tokaramermaid

 

ha meg a damasztra megy, lássunk bele jókedvvel valami örömtelit, a la rorschach-teszt

reklama: boszi

reklama: noreklama: gyuru 

vagy ragadjon el újra a kreatív energia, és ne hagyjuk félbe a munkát

reklama: nyom

(ez utóbbi 1 dél-afrikai boraukció plakátja volt) 

kiművelt emberfő persze a balesetből is tanul

 

bor2                                                                                                             bor4

 

 

Címkék: bor reklámegyezés

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://reklama.blog.hu/api/trackback/id/tr92663379

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kutas József - VADPLAKÁTOK 2011.02.28. 09:38:20

Ez úton közlöm Mindenkivel, akit érint, hogy szép Budapestünk utcáin új veszély ütötte fel a fejét! Egyes független híradások szerint a köztereken, a sétálóutcákon, az árnyas és napsütötte tereken, az aluljárókban – és egyáltalán: mindenütt &ndas...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása