facebook

reklama

a reklama nem elsősorban napi, recens aktualitásokat tárgyal, hanem a reklámproduktumok különféle halmazait elemezgeti változó, sokszor igen szubjektív, alkalmanként szakmai, de legfőképp egyfajta antropológiai attitűdből. van benne némi reklámszakma, edukációs szándék, de leginkább kultur/vizuálantropológiai vetület, jórészt ökörködés és vállaltan (ál)tudományoskodó (új "tudományág", a reklámantropológia paradigmájával eljátszadozva) magyarázatok, és végletesen szubjektív megjegyzések formájában. fiúblogja, az adakta, a logóra kattintva érhető el. mindkét blog szülőhelye a boldog emlékezetű napielet.hu blogmagazin, béke poraira.

Címkék

absolut (2) afrika (1) aids (3) állat (1) ambient (2) amerika (1) angyal (5) art (1) bacardi (2) biztosító (1) bor (20) büdös (5) buenos aires (1) dinoszaurusz (1) dohányzás (1) dugó (1) dugóhúzó (2) egér (1) ejtőernyő (1) fing (2) foci (2) fog (1) freud (1) gitár (2) hitler (1) horror (1) isten (1) japán (1) jesszus (3) jézus (1) kéz (1) kocsma (4) koton (4) krampusz (3) kuba (1) kutya (1) láb (1) lichtenstein (1) madár (1) meleg (1) múzeum (5) (6) ördögűző (1) orosz (2) papok (1) pezsgő (3) picasso (1) pisi (2) politika (1) reklámantropológia (5) reklámegyezés (12) rum (5) skót (2) smirnoff (2) sör (38) sörnyitó (2) sport (3) szagos (5) száj (1) szex (6) szovjetúnió (1) tánc (1) telefon (1) temetés (4) tequlia (1) thai (1) van gogh (1) viszki (9) vodka (10) zene (1) zoo (5) Címkefelhő

a pendrive, mint fallikus szimbólum

 

(ha már ma van az aids világnapja)

a legnagyobb számban természetesen a védekezéssel foglakoznak az aids ellenes kampányok, mely értelemszerűen a kotonhasználat propagálását jelenti, mínusz róm.kath egyház, nem lehet elégszer hangsúlyozni, de hogy ez nem csak az én monomániám, forduljanak bátran tótához. a gumit persze lehet sokféleképp használni, így is meg így is, meg így is. de kommunikációs szempontból a legtöbbet a bolgár származású csomagolómestertől, christo-tól tanulhatunk:

 

reklama: christo

(eszembe jut régi barátom, ki az egyetemi oktatás színvonalát kívánta volt oly módon kritikával illetni, h a nevezetes főépületet becsomagolva, tisza istván, geszt címzéssel ellátva gondolta volna azt postán visszaküldeni. a megvalósítás egyetlen kidolgozatlan momentuma csupán az volt, hogy a postahivatal szintén az épületen belül volt található.)

 

van jó és rossz tűzoltó

 

reklama: mentes

 

reklama: tuzolto

 

fájdalmas megoldás, de felejtés ellen biztos jobb, mint a zsebkendő:

 

eredeti, keresőspeciál megoldás

másdlagos frisseségű fallikus szimbólum, vö citromízű banán-elmélet

 

reklama: banan

 

és 1 szellemesen új megfogalmazás a vírusok sokféleségéről (kipróbálni azér nem ajánlatos, az ellen nem véd)

 

reklama: usb

 

 

aids2                                                                                                         aids4

Címkék: aids koton

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklama.blog.hu/api/trackback/id/tr642484036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása